Espectacles

REC.ON strucció

Nova creació 2021

En clau d’humor i de celebració, els dos acròbates s’embarcaran en un viatge de transformació personal, que a poc a poc també transformarà l’espai escènic en si, donant el peu a una nova construcció personal i espacial. 

Motivats; l’un per un canvi constant i un afany de superació, mentre l’altre personatge ens suggereix de trobar una conformitat, estabilitat i un equilibri, la qual cosa desencadenarà una sèrie de situacions i de conflictes insòlits a la vegada que poètics. Utilitzant un espai en escena, de ‘backstage’ o com de confessionari, els dos artistes exposaran la seua vulnerabilitat, els seus dubtes i desitjos. Fent al públic testimoni i còmplice de la seua necessària adaptació ‘a un nou cicle de vida’. Una al·legoria de les crisis de la mitjana edat, la semiòtica i l’estereotip social que l’envolta, abordada des de la peculiar perspectiva dels dos artistes de circ.

REC.ON(strucció) vol animar la idea al públic de romandre honest amb les capacitats d’un/una mateix/a, conéixer i explorar els límits psicològics i físics, promoure la curiositat i el joc. Per a trobar un nou tipus de bellesa i una sostenibilitat en les nostres vides. Els canvis existeixen i són necessaris, prenguem el risc, ho tenim tot per descobrir.

Fitxa artística
Idea i concepció artística: Lucas Ruiz Prod.

Artistes intèrprets
Lucas Ruiz: Artista multidisciplinari especialitat circ trampolí.
Max Calaf: Artista de circ especialitat trampolí.

Equip creatiu
Pablo Meneu / Eleonora Gonchi: Ull extern, consulta narrativa i *dramatúrgica
Rocío Garriga: Dissenyo concepte visual, vestuari/attrezzo
Benet Joffre: Disseny i construcció, Assessorament tècnic
Martí Guillem: Composició i creació sonora

Espectacle per a exterior
Tots públics

Durada: 45 min

Espectacle subvencionat per l’IVC, Programa d’activitats: Ajuts teatre i circ 2020 Producció emergent d’un muntatge de teatre o circ. Import de la subvenció: 16000€

AMB EL DUPORT DE :

MIRA

FIRA D’ARTS DE CARRER DE GANDIA

A %d bloguers els agrada això: